Sponsoring

Onze club werd opgericht in 1941 en verdedigt momenteel onze kleuren in derde provinciale. Naast een eerste ploeg hebben wij ook twee 2de en een 3de reserveteam. Bij ons spelen meer dan 100 jeugdspelers (9 jeugdploegen – U6, U7, U8, U10, U11, U12, U13, U15 en U17) en een 60-tal senioren.

 

Een voetbalclub heeft niet alleen tot doel het beoefenen en het bevorderen van de voetbalsport. Bij FCE Moortsele streven we ernaar daarnaast zoveel mogelijk invulling te geven aan de sociaal-maatschappelijke functie: het bevorderen van een gezonde levensstijl, het promoten van een goede sociaal-emotionele ontwikkeling van jongeren, het bevorderen van de sociale integratie voor jong en oud, het stimuleren van goede omgangsvormen en waarden en normen als sportiviteit, respect en verantwoordelijkheid dragen.

 

Om deze opdracht uit te voeren kunnen we beroep doen op ons bestuur, onze trainers en niet in het minst kunnen we rekenen op de onbaatzuchtige en tomeloze inzet van ongeveer 50 vrijwilligers.

Omdat we onze club jammer genoeg niet enkel draaiende kunnen houden met dit onmisbare en onschatbare menselijke kapitaal zoeken wij ook mensen die onze ploeg een financieel duwtje in de rug willen geven. Elke bijdrage wordt evenveel geapprecieerd.

 

Klik hier voor een overzicht van de mogelijke sponsorformules.

Kan u zich terugvinden in ons project en in één van onderstaande formules, neem dan contact op met onze sponsorverantwoordelijke, Jürgen Van De Velde – jurgen.vandevelde@rft.be – 0475/86.23.29